Despre noi

 

Descrierea societăţii

 

Evoluţia activităţii S.C. BUMERANG S.R.L. începe din 1994, când în cadrul familiei Garaş se înfiinţează o societate comercială având ca obiect de activitate confecţionarea de produse din material plastic şi în paralel confecţionarea de structuri metalice. Societatea îşi începe activitatea în comuna Balinţ, judeţul Timiş, într-un fost cămin cultural dezafectat având o suprafaţă de 105 mp. Activitatea a început prin prelucrare manuală a materialului plastic, mai precis folie de polyplan Sattler adusă prin import din Austria.
Pentru a creşte operativitatea livrărilor, SC BUMERANG SRL îşi achiziţionează un robot cu termolipire în toamna aceluiaşi an, 1994. În 1998, societatea îşi schimbă sediul şi punctul de lucru prin închirierea unor grajduri dezafectate în comuna Remetea Mare la 6 km de Timişoara. Prin eforturi proprii, Dl. Garaş începe amenajarea spaţiilor închiriate. În anul 1999 societatea achiziţionează spaţiul închiriat în Remetea Mare şi extinde invetiţiile în modernizarea sediului şi a punctului de lucru. Ca urmare a modernizărilor şi a creşterii capacităţilor de producţie, societatea îşi extinde piaţa de desfacere pe pieţele externe. În 2008, societatea primeşte certificarea sistemului de management al calităţii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 și în anul 2012 certificarea SR EN ISO 14001:2005.

Societatea are în prezent o suprafaţă de producţie de peste 5000 mp reprezentând halele de producţie şi clădirile de birouri şi un total de 12 000 mp platforme betonate şi spaţii împrejmuite, iar numărul mediu de angajaţi este de 48 persoane.

Ca administrator al firmei apreciez ca meritele pentru dezvoltarea capitalului şi renumelui firmei se datoreaza simplităţii, modestiei, ambiţiei si perseverenţei. De asemenea, înţelegerea şi sprijinul angajaţilor şi colaboratorilor mei a contat foarte mult. Convingerea mea fermă este că prin calitatea lucrărilor, preţul acceptabil şi respectul pe care îl am pentru fiecare client în parte, succesul firmei va fi asigurat şi în viitor.”

Administrator,
Nistor Garaş

MISIUNEA societăţii SC BUMERANG SRL s-a materializat în timp transformând într-o perioadă relativ scurtă viziunea în realitate. SC BUMERANG SRL îşi propune să surprindă piaţa prelatelor din România prin abordarea îndrăzneaţă a proiectelor, ritmul susţinut şi adaptabilitate la cerinţele pieţei. Prioritatea societăţii este aceea de a oferi clienţilor săi garanţia executării şi livrării unor produse de un nivel calitativ superior cu preţuri competitive.

Astăzi, profesionalismul, calitatea serviciilor oferite şi poziţionarea corectă în piaţa au transformat marca BUMERANG dintr-o viziune în reperul excelenţei în domeniul prelatelor PVC.

Încă de la început, misiunea BUMERANG a fost să se impună pe piaţa nu doar prin livrarea de prelate PVC către beneficiar ci şi prin crearea unui nou concept în materie de acoperiri cu prelate PVC. Rezultatele au fost pe măsura deoarece BUMERANG a oferit clienţilor săi servicii complete, la cele mai înalte standarde de calitate.

BUMERANG  îşi propune să devină un deschizător de drumuri şi să se menţină cu un pas înaintea competitorilor direcţi prin oferirea de soluţii inovatoare în domeniul acoperirilor cu prelate PVC.

VIZIUNEA inovatoare care defineşte BUMERANG este ca prin serviciile oferite, această marcă să-şi menţină poziţia de lider şi în acelaşi timp sa educe piaţa de prelate PVC din România. Bumerang îşi propune să promoveze un concept definit pe criterii de eleganţa şi calitate, dezvoltând proiecte care să îmbine randamentul cu estetica şi cu nevoile clienţilor săi.

Pentru aceasta, compania îşi propune să implementeze strategii de creştere a competitivităţii care să contribuie la creşterea calităţii produselor oferite, extinderea gamei de produse oferite, creşterea gradului de precizie dimensională a produselor, îmbunătăţirea raportului cost/preţ şi reducerea termenelor de execuţie a produselor.

WordPress Video Lightbox
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien